„...nem rejtőzöm - csak igazában nem vagyok.

Cselekszem és szenvedek, mint a többi,

de legbenső mivoltom maga a nemlét."

(Weöres Sándor)

 

 

Üdvözlünk Adamus honlapján! Adamus könyveiben olyan gondolatokat, útmutatásokat olvashatsz, amelyek abban segítenek, hogy az életedben felmerülő problémákra, kérdésekre megtaláld egyedül a saját megoldásaidat, válaszaidat; mindeközben megtanulj egy felsőbb nézőpontból tekinteni a világra, megerősödj önmagadban, és ennek eredményeként elnyerd a valódi szabadságot. Azt az állapotot, amikor stabilan a két lábadon állsz, és nem a többiekre támaszkodsz; amikor csak a magad fejével gondolkozol önmagadról és a valóságodról, függetlenül attól, ki mit gondol rólad; s amikor kizárólag a saját szavaiddal szólsz, és többé nem fogadod el, hogy más mondja meg neked, ki vagy te.

 

 

„Ez a honlap lesz az én hivatalos megnyilvánulásaim fóruma, tárháza és a hiteles forrása. Minden, az általam létrehozott információ, tanítás és útmutatás itt lelhető fel, illetve itt teszik közzé földi segítőim mindazon, nem az interneten megnyilvánuló megnyilatkozásaim forrását is, amit én, Adamus Saint Germain lehorgonyzok itt a földön. Minden más forrás, más helyen található hivatkozás, ami ezen a honlapon nem megtalálható, még ha nekem tulajdonítja is bárki azokat, kijelentem most, hogy nem tőlem származik”.

 

A könyvek letölthetők saját kiadónk, a Rewoland Kiadó honlapjáról, mely folyamatosan bővülő kínálattal várja a látogatókat. A kiadó honlapján fellelhető könyvek az eredeti, hiteles anyagok egybefĹązve. Semmilyen más, az interneten keringő, s erre az oldalra utaló írásért nem vállalunk felelősséget!

www.rewoland.com

 

 

Tartalmas időtöltést kívánunk!